Parship Review 2020

Parship Review 2020? Ja het jaar 2020 komt eraan en we gaan ook in dit jaar door met uitgebreide dating reviews. Als je single bent dan is de kans groot dat je dit artikel leest omdat je nog niet 100% zeker bent of de datingsite Parship een betrouwbare website is of niet. Je kan hieronder ontdekken of wij Parship aanraden of niet. Veel leesplezier!

Wat is Parship

Parship zal je misschien wel kennen van de reclame op televisie of op het internet. Ze behoren dan ook bij de grootste en dus ook meest populaire datingsites in België(en Nederland). De kantoren zijn trouwens gevestigd in Amsterdam & Hamburg. Parship is al ruim 20 jaar actief in de online dating wereld en maakt deel uit van een Duitse uitgeversgroep.

parship review

Hoe werkt Parship?

Als je wil starten met Parship kan je dit heel eenvoudig doen door direct een gratis account aan te maken. Daarna kan je de Parship test uitvoeren. Met deze gratis test krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid. Vervolgens vergelijken ze de test uitslagen met die van andere leden en op basis daarvan zal je de meest geschikte partners zien. Dit bespaart u dus enorm veel tijd. Dus je ziet in twee kleine stappen kan je je gratis aanmelden en kijken welke vrouwen en mannen er allemaal online zitten.

Parship Prijs

Standaard kan je dus een gratis account aanmaken bij Parship(wat wij aanraden). Maar wil je gebruik maken van alle premium opties dan kan je uiteraard op gelijk welk een moment upgraden naar het Premium lidmaatschap. Hieronder geven we even de verschillen mee van het gratis en het premium pakket

1.Gratis Lidmaatschap

 • Direct partnervoorstellen
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 • IJsbrekers en glimlachen versturen
 • Korte evaluatie van uw persoonlijkheid
 • Toevoegen van foto’s

2.Premium Lidmaatschap:

 • Direct partnervoorstellen
 • Direct berichten ontvangen en beantwoorden
 • IJsbrekers en glimlachen versturen
 • Korte evaluatie van uw persoonlijkheid
 • Toevoegen van foto’s
 • Onbeperkt berichten uitwisselen en lezen
 • Scanservice en vrijgegeven foto’s bekijken
 • De lokale zoekfunctie gebruiken
 • Bezoekers van uw profiel bekijken
 • Contactgarantie
 • Uitvoerig persoonlijkheidsrapport
 • Profielcheck

Het Premium pakket heb je al voor slechts €24.90/maand. Je kan deze betalen met Bancontact, Ideal, Visa, Mastercard, Overschrijving, …

parship betrouwbaar

Parship Gratis

We willen jullie ook nog even een belangrijke tip meegeven voor je start met het online daten. Je hoeft in het begin zeker geen betalende account aan te maken. Dit doen wij in onze eerste testen trouwens ook nooit. Net zoals bij de meeste andere datingsites kan je ook bij Parship direct een gratis account aanmaken.

PARSHIP GRATIS ACCOUNT MAKEN

Daten via Smartphone

Parship beschikt uiteraard ook over een professionele smartphone applicatie. Wij hebben deze ook gedownload en getest. En we moeten zeggen dat deze wel zeer fijn werkt. Je kan dus kiezen welk appartaat je gebruikt. Wij starten meestal even op de computer of laptop en als we niet thuis zijn(of in onze zetel zitten) dan gebruiken we gewoon deze coole applicatie. Dankzij de smartphone applicatie van Parship kan je dus op gelijk welke plaats kijken naar de vrouwen of mannen waarmee je op date wil gaan.

Wie heeft je bezocht

Een andere toffe functie bij Parship is dat je kan zien wie je heeft bezocht. Bij Parship kan je de laatste 3 bezoekers bekijken die je profiel hebben bekeken. Dit is altijd een leuke en spannend optie. Op deze manier kan je ook even spieken naar het profiel van deze vrouw of man. En als je er een goed gevoel bij hebt kan je hen direct via chat contacteren.

Veilig daten

De dating website van Parship is dan ook aangesloten bij het keurmerk “veilig daten”. Samen met nog enkele andere grote datingsites is dit een gekend keurmerk. Dit zorgt er voor dat je met een gerust hart je veilig kan aanmelden bij de datingsites. Wat in het verleden helaas wel eens een probleem was. Zoals je kan zien is de volledige website van Parship ook volledig versleuteld(https). Dus ook op het gebied van veiligheid scoort Parship dus het maximum van de punten!

Parship Ervaringen

Als we online kijken naar andere reviews en vooral ervaringen op Google. Dan zagen we enorm veel ervaringen passeren online. Het viel ons direct op dat de meeste zeer positief zijn. Wat voor ons geen echte verrassing is aangezien Parship immens populair is de laatste jaren in België(en Nederland).

welke dating site kiezen

Parship Voordelen:

 • Gratis Account
 • Professionele Smartphone Applicatie
 • 52% vrouwen, 48% mannen
 • Website werkt zeer snel
 • Wie heeft je bezocht functie

Parship Nadelen:

Het zal jullie wellicht niet verbazen dat we eigenlijk geen echte nadelen hebben ondervonden bij de datingsite Parship. Je kan alles eenvoudig zelf (gratis) verkennen en indien gewenst kan je op gelijk welk een moment upgraden naar een premium account.

parship ervaringen 2020

Parship Review 2020 Conclusie

Ben je op zoek naar de beste datingsite van 2020? Dan kan je hierboven lezen in onze Parship Review 2020 dat we de datingsite van Parship jullie zeker kunnen aanbevelen. Uit onze testen scoren ze dan ook zo goed als het maximum van de score. Het aanmelden is gratis en gaat gewoon zeer snel. Na enkele minuten kan je al even piepen naar alle vrouwen en mannen die online zitten op deze datingsite. We vermelden ook nog even dat ze een prima support hebben. Wij hebben deze niet nodig gehad omdat alles zeer duidelijk is. Maar mocht je toch een probleem of een vraag hebben dan kan je hen eenvoudig een mailtje sturen en je zal vrij snel een antwoord ontvangen. Vergeet dus niet om eerst te starten met een gratis account. Zo kan je alles op je eigen tempo ontdekken en vooral kijken wie er allemaal online zit. Klik hieronder op de rode knop om je dating avontuur te beginnen. Veel plezier 😉

PARSHIP GRATIS ACCOUNT MAKEN

About author View all posts

Priem